Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Ett varulager består av en verksamhets tillgångar som är avsedda för försäljning. Det kan vara allt från motorcyklar, möbler, däck eller mer digitala tillgångar som programvaror m.m. Ibland kräver tillgångarna mycket plats och då är det smart att hyra ett förråd. För om tillgångarna i varulagret ökar kan du enkelt hyra mer plats, eller mindre om de minskar.

Boka varulager enkelt med BankID

Låt säga att du får in en stororder och måste snabbt utöka ditt varulager. Då går du enkelt in på vår hemsida www.greenstorage.se, väljer storlek och anläggning och betalar snabbt och smidigt med BankID. Är det så att någon annan kommer med leveransen, delar du enkelt vår mobilapp (som är din digitala nyckel) till den personen så länge det behövs.

Stockholms modernaste varulager

Vi kan utan att skryta säga att vi har Stockholms modernaste varulager tack vare vår helt digitala plattform. För dig betyder det att du har nyckel, avtal, förrådsnummer och kontaktuppgifter samlat i din mobil. Behöver du ändra något, hyra fler förråd eller byta förråd gör du det enkelt direkt i mobilen.

Trygga och fräscha varulager

Alla våra anläggningar är helt nybyggda och har bevakning dygnet runt. Så letar du efter ett fräscht, tryggt och lättillgängligt varulager för dina tillgångar då har du kommit helt rätt. Oavsett om det handlar om att magasinera vårens soffor eller andra nyinkomna möbler, de senaste motorcyklarna, den senaste däckleveransen eller den där storordern som ingen hade räknat med. Vi har den plats du saknar. Boka förråd kan du göra på dygnets alla timmar, 365 dagar om året. Tillsammans skapar vi plats för nya spännande möjligheter med flexibla och smarta varulager.

Våra varulager hittar du i Västberga, Liljeholmen, Upplands Väsby. Under året kommer ytterligare ca 5 anläggningar slå upp portarna.