Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Behovet av magasinering och förvaring kan komma plötsligt. Du har sålt lägenheten eller huset och får tillträde till det nya boendet först några månader senare. Eller du kanske behöver renovera badrummet i det nya boende innan du flyttar in. Då är det smart att magasinera dina möbler hos oss istället för att börja ringa runt till släkt och vänner i jakt på några ynka kvadratmeter att låna.

Spara tid och pengar med magasinering.

Det finns många olika sorters magasinering men det är få som är så billiga och enkla som Green Storage Self Storage. Till skillnad från krångliga lagerhotell, plocklager och andra förvaringslösningar där du måste besöka anläggningen för att bli kund, blir du enkelt kund hos oss direkt i mobilen med hjälp av BankID. Sen är det bara att packa bilen (eller hyra en bil) och köra till anläggningen med de möbler du vill magasinera.  Grinden och ditt förråd öppnar du enkelt med vår mobilapp som du laddar ner där appar finns.

Du behöver oftast mindre magasinering än vad du tror

Tänk på att du ofta behöver ett mindre förråd än vad du tror. Oavsett om du ska magasinera möbler, en mc, vinterdäck eller sommardäck så får du oftast plats med mycket mer än du tror. Därför anger vi även storleken på våra magasin i kubikmeter. För att du enklare ska förstå hur mycket du kan magasinera i varje förråd.

Vi erbjuder trygg magasinering

I och med att våra anläggningar är helt digitala har vi koll på allt hela tiden så att du alltid ska känna dig trygg när du magasinerar dina saker hos oss. Ditt bohag magasineras i vårt uppvärmda, rena och klimatanpassade förråd. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att möbler och kartonger med värdefullt innehåll ska ta skada av fukt eller kyla. Dessutom är lokalen larmad och bevakad dygnet runt – och självklart är vi väl försäkrade. Men det kan vara bra om du ser över din egna hemförsäkring så att du vet om den omfattar bohag som inte finns i ditt boende. Boka nedan för smartare magasinering.