Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Selfstorage eller förråd, magasin och lager som det historiskt kallats är ett praktiskt sätt att få lite mer plats där hemma eller på jobbet. Det som skiljer modern selfstorage från gamla dammiga lager är dels tillgängligheten, dels den flexibla kontraktstiden. Behöver du till exempel hyra mc förråd eller däckförvaring, då ska du inte sitta fast i långa avtal utan kunna vara flexibel beroende på när det blir vinter eller vår. Behöver du hyra en kortare period i samband med flytt eller renovering går det också bra. Och skulle det vara så att renoveringen drar ut på tiden då ska du inte behöva tänka på att magasinera dina möbler någon annanstans, utan din saker kan lugnt stå kvar i våra fräscha förråd.

Söker du billig self storage i Stockholm, Malmö eller Göteborg?

Då har du kommit helt rätt. Våra anläggningar är helt digitala vilket gör att vi kan hålla mycket konkurrenskraftiga priser utan att tumma på service och säkerhet. Vår smarta digitala plattform gör att du även sparar in kostnaden för lås. Allt du behöver göra är att ladda ner vår mobilapp som sedan fungerar som din nyckel till både anläggningen och ditt förråd.

Enkel & smart förvaring med selfstorage.

Green Storage är Europas enda helt digitala selfstorage-operatör vilket också gör oss till den smartaste och enklaste lösningen för dig som kund. Allt du behöver göra är att välja anläggning, storlek på förråd och betala med BankID. Därefter laddar du ner vår mobilapp som du hittar där appar finns. I appen har du sedan full kontroll på förrådsnummer, avtal och där har du även din digitala nyckel som du öppnar med. Kan det bli enklare? Inte enligt oss. Skulle det vara så att du behöver byta till ett större eller mindre förråd, då löser vi det enkelt.