Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Green Storage är Europas enda helt digitala förrådskedja. Kundresan äger rum i en enkel mobilapplikation – från val av förråd, avtalsskrivning, betalning, digitala nycklar till såväl infartsgrinden, anläggningens entré och ditt eget alldeles privata förråd. Det handlar kort sagt om smart digital användarvänlighet, enkelhet och hållbarhet.

Dessutom öppnar vi för alldeles nya möjligheter för den moderna människan att hitta en mycket prisvärd och trygg selfstorage med online-bokningar dygnet om – alla dagar i veckan. I Green Storages grundvärderingar finns också en stark tro på hållbarhet. Vår verksamhet uppmanar helt enkelt till att vi inte ska slänga våra prylar. Istället bidrar vi till att människor ska behålla, återanvända eller sälja sina ägodelar under tiden som vi förvarar dom i ett prisvärt och alltid tillgängligt förråd nära dig.

Inte heller kidnappar Green Storage dig med långa bindningstider eller snåriga äktenskapsförord. Vi vill helt enkelt att du ska gilla oss. Och det är precis därför vi finns för dig. Visst, vi kanske är lite kaxiga, men vi tycker att vi har anledning till det. Vi vet nämligen vad folk vill ha. Det visar de köer som bildas redan innan vi öppnar våra enheter.

Det är jättekul, tycker vi. Det är också därför vi är ett av de fastighetsbolag som växer snabbast på marknaden, både i popularitet och utveckling. För att möta den stora efterfrågan planerar vi att öppna ytterligare ett drygt 20-tal smarta enheter inom bara några år. Green Storage är också en del av fastighetskoncernen Green Group som är moderbolaget för bland andra Green Park, kedjan med parkeringsgarage som också har ett utvecklat digitalt hållbarhetstänk. I deras lokaler odlar bland annat Urban Oasis grönsaker, Instabox erbjuder paketutlämning, Donald kör den digitala kemtvätten med mera, med mera. Det är den utvecklingen vi på Green Storage också ser framför oss; digitala och enkla lösningar för några av människans vanligaste vardagsbehov. Och du vet väl att Green Storage redan kan ladda din elbil under tiden som du besöker ditt förråd.

Kort sagt, Green Storage gör ditt liv lite enklare, lite bättre.


Mejla oss om du har några frågor: info@greenstorage.se