Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Green Storage är Europas enda helt digitala förrådskedja

Kundresan äger rum i en enkel mobilapplikation – från val av förråd, avtalsskrivning, betalning, digitala nycklar till såväl infartsgrinden, anläggningens entré och ditt eget alldeles privata förråd. Det handlar kort sagt om smart digital användarvänlighet, enkelhet och hållbarhet. Dessutom öppnar vi för alldeles nya möjligheter för den moderna människan att hitta en mycket prisvärd och trygg selfstorage med online-bokningar dygnet om – alla dagar i veckan. I Green Storages grundvärderingar finns också en stark tro på hållbarhet. Vår verksamhet uppmanar helt enkelt till att vi inte ska slänga våra prylar. Istället bidrar vi till att människor ska behålla, återanvända eller sälja sina ägodelar under tiden som vi förvarar dom i ett prisvärt och alltid tillgängligt förråd nära dig.

Inte heller kidnappar Green Storage dig med långa bindningstider eller snåriga äktenskapsförord. Vi vill helt enkelt att du ska gilla oss. Och det är precis därför vi finns för dig. Visst, vi kanske är lite kaxiga, men vi tycker att vi har anledning till det. Vi vet nämligen vad folk vill ha. Det visar de köer som bildas redan innan vi öppnar våra enheter. Det är jättekul, tycker vi. Det är också därför vi är ett av de fastighetsbolag som växer snabbast på marknaden, både i popularitet och utveckling. För att möta den stora efterfrågan planerar vi att öppna ytterligare ett drygt 20-tal smarta enheter inom bara några år.

Har du frågor rörande ditt förråd?

Klicka på länken för att ta del av svaren på de vanligaste frågorna.
Naturligtvis finns vi tillgängliga via vår kundservice om du hellre vill prata med någon.
Bra att veta