Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Att flytta till ett nytt boende är både spännande och utmanande. Många är lådorna som ska packas och mycket är det som ska gås igenom och rensas ut. Många vill även måla om, slipa golv och sätta nya tapeter. Ett smart tips är då att hyra ett smart, tryggt och flexibelt förråd där du kan förvara dina saker tills allt är klart. Annars är risken att renoveringen tar betydligt mycket längre tid och dina möbler riskerar att fara illa under tiden.

Boka och betala flyttförvaring direkt med Bank-ID.

Söker du snabb och flexibel förvaring i samband med din flytt? Då har du kommit helt rätt. Alla våra anläggningar är helt digitala vilket gör att du snabbt och enkelt bokar ditt förråd på webben, betalar med Bank-ID och laddar ner vår mobilapp. Då har du allt du behöver för att underlätta flytten och du kan flytta in dina saker samma dag om du vill. Appen är nämligen din digitala nyckel till både anläggningen och ditt förråd. I appen hittar du även ditt avtal och ditt förrådsnummer. Behöver du släppa in någon annan i förrådet, då delar du enkelt appen så länge det behövs.

Flyttförvaring och magasinering för möbler m.m.

Oavsett om du behöver förvara hela ditt bohag med soffor, bokhyllor, köksmöbel, dubbel- och våningssängar så har vi garanterat ett förråd som passar dig. Våra förråd finns i storlekarna från 1,5 kvm ända upp till 12 kvm. Där 1,5 kvm rymmer ca 20 kvm boyta och 12 kvm rymmer ett helt bohag från ca 100 kvm boyta. Så om du är mitt i flytt-tagen och behöver förenkla logostiken, då har vi garanterat ett förråd som passar dig.

Vi har flyttförvaring i Stockholm, Malmö & Göteborg.

Vi har även anläggningar på flera mindre orter. Hitta din närmaste anläggning och boka din flyttförvaring idag!