Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Då har du kommit helt rätt. Vi har förråd från 1,5 kvm till 12 kvm som är byggda speciellt för att underlätta för dig att lagra dina saker. Vid entrén finns det vagnar att transportera dina saker på och alla lampor tänds automatiskt när du kommer med din vagn. Så oavsett om du ska lagra pärmar, målarburkar, vinterdäck, möbler, flyttlådor eller något annat skrymmande, så har vi plats för dig och dina saker.

Vi har lättillgängliga och delbara lager

Alla våra förrådsanläggningar har antingen lastkajer eller ramper så att det ska vara lätt att lasta av och på. De ligger nära stora trafikleder så att du inte behöver åka omvägar i onödan. Tack vare vår digitala plattform behöver du inga nycklar utan du öppnar och stänger anläggningen och ditt förråd med vår mobilapp. Är ni fler som behöver tillgång till lagret delar du enkelt appen med de som behöver den, så länge de behöver.

Nybyggda och fräscha lager

Vissa lager har sett sina bästa dagar, men så är det verkligen inte hos oss. Alla våra förråd är helt nybyggda, tempererade och fräscha förrådsutrymmen där du kan lämna dina saker i tryggt förvar dygnet runt. Utan att behöva oroa dig.

Boka lager enkelt med BankID

Till skillnad från andra Self Storage-företag behöver du inte besöka våra anläggningar för att bli kund. Istället bokar och betalar du ditt förråd på webben med hjälp av BankID. Sedan laddar du enkelt ner vår mobilapp som fungerar som din nyckel, i stället för att köpa ett separat lås där du alltid löper risken att tappa bort nyckeln.