Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera
Vi har anläggningar runt om i Sverige för att vi vill erbjuda alla tryggheten av att kunna hyra förråd - Oavsett vilken situation som uppstår i livet så har vi alltid plats för dig och dina saker. Om du ska flytta, renovera eller om du behöver mer plats för livet helt enkelt. Det ska vara enkelt att hyra förråd!

Hyra förråd

Här på vår hemsida kan du boka ditt förråd dygnet runt, 365 dagar om året. Vi har förråd för alla behov i förrådsstorlekarna Small, Medium, Large, XLarge, XX-Large och XXX-Large. Det ska vara enkelt att hyra förråd. Därför digitaliserar vi hela kundresan och du har tillgång till ditt förråd varje dag så du alltid kan komma åt dina saker när du behöver dem. Vi vill ge våra kunder en så bra kundupplevelse som möjligt så du hittar alltid våra anläggningar på lättillgängliga platser samtidigt som det är tryggt och säkert. Välkommen till framtidens förråd!