Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera
  • Hyr online
  • Hyr så länge du behöver
  • Enkelt tillträde med app
  • Vänliga priser
 

FÖRRÅD OCH LAGERUTRYMME FÖR FÖRETAG

Vi anser att det inte finns ett enklare selfstorage alternativ för dig som företagskund. När firman genomgår en förändring så är Green Storage ett smart val om du behöver magasinera och skapa extra förvaring. Förrådet hyr du online och du väljer själv din storlek, om du väljer fel så byter vi bara. När du hyrt förråd hos oss så får du tillgång till vår smarta och enkla APP som förvandlar din mobil till en nyckel. Du kan närhelst du önskar byta storlek på ditt förråd och tillträde har du 7 dagar i veckan.

LEVERANSMOTTAGNING

Det sköter du själv via appen utan extra kostnad Att slippa vara på plats eller dela ut nycklar samt koder känner vi är smart. När din leverans kommer så delar du enkelt Appen med budet eller en kollega som är i närheten och på så sätt behöver du själv inte vara på plats. När leveransen är säkrad så tar du enkelt bort delningen. Är ni flera kollegor som skall ha tillträde till förrådet så kan du dela Appen med så många du behöver.

SOPHANTERING

Om du samlar på dig emballage eller liknande i ditt förråd bokar du bara en upphämtning av detta och delar Appen med den firma du väljer. Vi tar inga extra avgifter för denna möjlighet.