Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Kommer ditt hem snart att vara mitt i ett renoveringskaos? Då är det bra att hitta en trygg plats att förvara dina möbler och övrig a tillhörigheter under tiden. Den enkla lösningen är såklart att boka förråd hos oss på Green Storage under renoveringen!


Fördelar med SelfStorage vid renovering
Renoveringar kan vara spännande, men det kan också vara en stressig period där ditt hem blir obeboeligt och fullt av byggmaterial. Att ha tillgång till ett förråd gör hela processen smidigare och mer organiserad. Här är några fördelar med att använda våra förråd:

 1. Trygg Förvaring under hela ditt renoveringsprojekt:
  Vi erbjuder säkra och övervakade förråd där du kan förvara dina möbler och personliga tillhörigheter med full trygghet under hela renoveringsperioden – så de slipper bli dammiga och skadade i renoveringen.
 2. Flexibel förvaring för smidigare renovering:
  Vi har förråd från storleken X-SMALL till XXX-LARGE så du kan hitta ett förråd som passar oavsett behov. Oavsett om du behöver förvara enstaka möbler eller hela rum, har vi en lösning som passar. Du kan även byta storlek under hyresperiodens gång ifall dina behov förändras – och när du är redo att flytta hem allt igen säger du bara upp förrådet. 
 3. Lättillgänglighet – hämta och lämna när du vill:
  Våra anläggningar är öppna alla dagar i veckan så om du behöver komma åt dina saker, hämta eller lämna något – så har du alltid tillgång till förrådet! 
 4. Klimatkontrollerade förråd för möbler och textilier:
  De flesta av våra förråd är klimatkontrollerade så att du kan vara trygg med att förvara dina saker hos oss. När du ska förvara möbler och textilier bör dessa alltid plastas in för att vara skyddade. 

Så här enkelt bokar du ett förråd när det är dags att renovera eller måla om:


Välj rätt förråd för dina behov:
Välj den enhetsstorlek som bäst passar dina förvaringsbehov. Behöver du hjälp att hitta rätt storlek kan du använda dig av chatten på vår hemsida.
Boka:
Du signerar enkelt med BankID
Ladda ner appen:
Efter du bokat laddar du ner vår app som gör mobilen till din nyckel. 
Flytta in:
Nu är allt redo för dig att flytta in i ditt förråd och du kan påbörja renoveringen och vägen till ditt nya drömhem!


Boka ditt förråd och påbörja renoveringen redan idag.