Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Välkomna till Green Storage – stället där vi gör förvaring enkelt och bekvämt. Behöver du någonstans att förvara dina däck när säsongen ändras? Inga problem, förvara däcken i våra förråd!

Trygg och smidig förvaring av däck Däckförvaring helt enkelt
Har du letat runt efter däckhotell för dina vinter- eller sommardäck? Sluta med det. Allt du behöver för att förvara bildäck är lite plats – och det har vi! Hos och kan du tryggt och säkert förvara vinterdäck i väntan på våren. Vi har öppet varje dag så om du plötsligt får en tid för däckbyte kan du bara komma och byta ut däcken i förrådet – Enkelt va?

Så bokar du din däckförvaring:
Välj Storlek: Bestäm vilken storlek på förrådet du behöver för dina däck. Smått eller stort, vi har plats för alla.
Boka däckförvaring online: Inget onödigt krångel. Du kan boka ditt förråd direkt på nätet, när det passar dig.
Boka däckförvaring i Stockholm
Boka däckförvaring i Malmö
Boka däckförvaring i GöteborgLadda ner appen: När du bokat förrådet behöver du bara ladda ner appen som gör din mobil till din nyckel. Sedan är det bara att flytta in!


Så om du vill ha ett enkelt sätt att förvara dina däck, så har du kommit helt rätt! Vi är här för att göra förvaring till en smal sak. Kontakta oss när du är redo att få ordning på däcken utan massa krångel!