Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Hos Green Storage kan du enkelt och säkert förvara din cykel. Perfekt för vintern när du inte är ute på vägarna. Du bokar enkelt ditt förråd online och med vår helt digitala kundresa få du enkel och smart cykelförvaring när du behöver det!

Smart cykelförråd: Mobilen blir din nyckel
Hos oss bokar du enkelt ett eget cykelförråd direkt på vår hemsida med BankId. Efter du bokat laddar du ner vår app som gör din mobil till din nyckel. Välj rätt storlek för din cykel och flytta in i förrådet samma dag. Enkelt va?


Fördelar med vår cykelförvaringstjänst:


Flexibel Uthyrning: Anpassa förvaringsperioden enligt dina behov – oavsett om det är dagar, veckor eller månader.
Online-bokning: Boka och hantera din cykelförvaring bekvämt online, när som helst, var som helst.
Tillgänglighet: Våra anläggningar har alltid bra lägen så det är nära för dig, oavsett vart du befinner dig. Du kommer också åt ditt förråd varje dag under våra generösa öppettider.
Digital nyckel: Få enkel tillgång till din cykelförvaring med hjälp av din smartphone.

Förvara din cykel tryggt och enkelt
Vi förstår att din cykel är mer än bara ett transportmedel – den är en del av din livsstil. Med vår cykelförvaringstjänst får du inte bara trygghet och säkerhet, utan även en smidig digital kundupplevelse. Vi strävar efter att göra förvaring enkelt och bekvämt, så du kan njuta av varje cykeltur utan bekymmer.

Boka cykelförvaring idag och upplev friheten av säker och digital förvaring som anpassar sig till din livsstil. Din cykel förtjänar det bästa, och det är precis vad vi erbjuder.