Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Är din dröm att bli en inredare eller homestylist? Är otillräcklig plats, hindret som står mellan dig och din dröm? Då kan ett förråd vara något du behöver för att starta ditt inredningsföretag.

Fördelar med förråd

Du kanske ska inreda en lägenhet inför visning eller fotografering och då behöver du ha möbler och dekor redo för dina olika projekt.

Flexibelt

Du kommer åt ditt förråd mellan kl. 6-23 varje dag, året om. Du kan dessutom byta förråd efter dina behov. Växer företaget? Inga problem, du kan enkelt byta till ett större utan extra kostnad.

Lättillgängligt

Vagnar finns på plats för enkel in- och utlastning av dina saker, och oroa dig inte för parkering, det finns också!

Dock ser tillgängligheten till förråden olika ut beroende på anläggning. Vissa erbjuder parkering och andra har lastkaj. Kolla med anläggningen du är intresserad av.

Godsmottagning till förrådet

Du kan få gods levererade direkt till ditt förråd, du beställer och vi ordnar. Priset varierar ifall vi eller budet ska ställa in godset i ditt förråd.

Se pris på våra lagerhotell.

Observera att godsmottagning endast är möjligt i våra bemannade anläggningar under butikens öppettider.

Hur stort förråd ska jag börja med?

Det är inte lätt att veta hur stort förråd man behöver. Oftast behöver våra kunder ett mindre förråd än vad de tror, vilket beror på att dem är väldigt höga.

Kolla in vår storleksguide för att enklare välja förråd. Du kan även kontakta vår kundservice som gärna hjälper dig.

Kontakta oss

Lycka till med att starta inredningsföretaget och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar eller behöver ett förråd.

Du kan kontakta din närmaste anläggning redan idag eller ringa oss på: 0200 22 50 70.