Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Green Storage erbjuder flexibla och säkra förvaringsalternativ som kan gynna företag på flera sätt. Här är några av fördelarna med att hyra ett Green Storage förråd för företag.

Frigör utrymme

Ett Green Storage förråd ger företag möjlighet att frigöra värdefullt kontors- eller butiksutrymme genom att flytta mindre använda eller säsongsmässiga föremål till förrådet. Detta skapar mer utrymme för att expandera verksamheten och förbättra arbetsflödet.

Rengör motorcykeln

En av de viktigaste förberedelserna är att rengöra MC:n noga inför förvaring. Rengör du den inte ordentligt, kan smutsen slita på lacken som i längden leder till rost.

Rengör motorcykeln först med avfettning och sedan med rengöringsmedel. Kom ihåg att torka den ordentligt!

Flexibel lagring

Green Storage erbjuder flexibla hyresavtal, vilket ger företag möjlighet att anpassa sin lagringslösning efter sina behov. Oavsett om det gäller kortvarig eller långvarig lagring kan företag enkelt justera sin förvaringsplats baserat på sin verksamhet.

Säkerhet och trygghet

Green Storage förråd är utrustade med säkerhetsåtgärder som övervakningssystem, larm och säkerhetsdörrar. Det ger företag trygghet i att deras föremål är skyddade och säkra. Dessutom har endast den som hyr förrådet tillgång till det, vilket ger extra skydd.

Läs mer om våra säkra förråd.

Tillgänglighet och bekvämlighet:

Green Storage erbjuder enkel tillgång till förråden med generösa öppettider och flexibel åtkomst. Företag kan snabbt och bekvämt komma åt sina föremål när de behövs utan att behöva resa långa avstånd.

Se var vi finns och vad vi erbjuder

Vi är strategiskt och centralt placerade för att det ska vara enkelt att nå sitt förråd.

Kolla var vi finns och se om du hittar ett förråd som passar dig.

Kontakta oss

Har du några funderingar eller behöver ett förråd är du välkommen att kontakta oss vår kundservice eller använd vår chatt.