Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Ett välorganiserat hem kan ha en stor inverkan på vårt välbefinnande och skapa en lugn och stressfri miljö. Här är några av våra bästa tips som hjälper dig att få harmoniskt hem.

Rensa

Börja med att rensa igenom dina ägodelar och bli av med det du inte längre behöver eller använder. Lättare sagt än gjort, vi vet!

Om du tycker att det är svårt att rensa kan du kolla våra rensningstips: Rensa hemmet med dessa tips

Smart förvaring

Utmana dig själv att tänka kreativt när det gäller förvaring. Använd utrymmen under sängen, investera i hyllsystem och hängande förvaringslösningar för att maximera utrymmet i garderober. Du kan även tydligt märkta lådor och korgar för att organisera mindre föremål.

En plats för allt:

Om du dessutom ger varje sak en specifik plats i ditt hem så minskar du röran och det blir enklare att hålla ordning. Se till att återlägga saker på sin rätta plats efter användning för att undvika att de samlas på fel ställe.

Daglig rutin:

Genom att skapa en daglig rutin för att hålla ditt hem organiserat. Dedikera några minuter varje dag till att städa upp och återställa ordning. Du kan ställa in en timer varje dag för att städa.

Använd organiseringssystem:

Investera i organiseringssystem som passar dina behov och hjälper dig att hålla koll på dina ägodelar. Det kan vara allt från filsystem för papper till krokar och hyllor för nycklar och viktiga föremål.

Hyr förråd

En välorganiserad hemmiljö främjar ett lugnande och stressfritt liv. Har du följt alla steg ovan och känner att du ändå inte har ett organiserat hem kan du alltid hyra ett förråd för att få mer plats hemma.

Förrådet kan dessutom användas för saker du använder men inte har plats för eller för att underlätta rensningen hemma. När du väl har rensat hemma kan du börja ta hem saker från förrådet.

Kolla in våra förråd för att se om det finns ett som passar dig.

Kontakta oss

Har du några funderingar om flytt och förvaring eller behöver ett förråd är du välkommen att kontakta oss.

Du kan alltid ringa oss: 0200 22 50 70 eller kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Hoppas att dessa tips varit till hjälp!