Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Att organisera och märka lådor och föremål i ditt förråd på rätt sätt är avgörande för enkel åtkomst och effektiv hantering.

Genom att tillämpa några enkla tips och strategier kan du skapa ett välorganiserat och lättillgängligt förråd. Här är några effektiva tips för att organisera och märka lådor och föremål för enkel åtkomst i ditt förråd.

Kategorisera och sortera:

Börja med att kategorisera och sortera dina föremål innan du placerar dem i lådor. Dela upp dem i logiska grupper baserat på typ, användning eller säsong. Detta hjälper dig att hitta rätt sak när du behöver det.

Investera i rätt förvaringslösningar:

Använd lådor, korgar, hyllor och stapelbara behållare för att organisera och förvara dina föremål i förrådet. Välj transparenta lådor eller behållare så att du enkelt kan se vad som finns inuti utan att behöva öppna varje låda.

Utnyttja vertikalt utrymme:

Maximera användningen av vertikalt utrymme genom att installera hyllor eller använda vägghängda förvaringssystem. Detta frigör golvyta och skapar mer plats för att organisera dina lådor och föremål.

Använd flyttkartonger i samma storlek för att kunna stapla dem på varandra. Glöm inte att de tyngsta ska vara längst ner, men också att flyttkartongerna ska vara fyllda hela vägen för att inte vika in sig.

Använd etiketter och inventeringslistor:

Märk varje låda och behållare med tydliga etiketter. De flesta tipsar om att du ska skriva innehållet på etiketten, vi tipsar om att märka lådorna med siffror och sen skriva en lista för varje siffra. På så sätt kan du alltid ta ut eller addera saker utan att behöva klistra på en ny etikett.

Gör en inventarieförteckning eller en lista över föremålen och vilken låda eller hylla de finns på. Detta kan vara till hjälp för att snabbt hitta specifika saker och för att hålla koll på vad som finns i förrådet.

Läs mer

Genom att organisera och märka lådor och föremål på rätt sätt kan du skapa enkel åtkomst och effektiv hantering av ditt förråd. Räckte inte tipsen?

Då kanske du läsa vidare om hur du kan organisera förrådet med våra enkla tips.

Kontakta oss

Har du några funderingar om förvaring, behöver köpa flyttmaterial eller hjälp med att hyra förråd?

Kontakta din närmaste anläggning redan idag eller ring oss på: 0200 22 50 70 så hjälper vi dig.