Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

När du behöver förvara känsliga ägodelar under en längre tid, som exempelvis möbler, konstverk, elektronik eller värdefulla dokument, är det viktigt att se till att de är skyddade mot skador orsakade av temperatur- och fuktighetsvariationer. Klimatkontrollerade förråd är en idealisk lösning som ger optimalt skydd för dina känsliga saker

Temperaturkontroll:

Klimatkontrollerade förråd håller en jämn och stabil temperatur året runt. Detta förhindrar extrema temperaturförändringar som kan skada material som trä, elektronik och konstverk.

Genom att bibehålla en lämplig temperatur minskar du risken för sprickor, deformation och försämring av dina ägodelar.

Läs mer om fördelarna med varmförråd.

Fuktighetskontroll:

En annan viktig faktor är fuktigheten. Fukt kan leda till mögel, mögelangrepp och fuktrelaterade skador på trä, textilier och papper. Genom att upprätthålla en optimal luftfuktighet minskas risken för rost, mögel och minskad kvalitet av dina ägodelar.

Skydd mot yttre påverkan:

Klimatkontrollerade förråd erbjuder även ett extra lager av skydd mot yttre påverkan som damm, smuts och skadedjur. De är vanligtvis byggda för att vara tätare och har säkerhetsåtgärder som minimerar risken för intrång och skador.

Långsiktig lagring:

Genom att välja klimatkontrollerade förråd kan du vara säker på att dina känsliga ägodelar kommer att lagras i sitt bästa skick under hela förvaringstiden. Detta är särskilt viktigt om du har ägodelar med sentimentalt eller ekonomiskt värde som du vill skydda och bevara för framtiden.

Relaterat: Säkra förråd att förvara dina ägodelar i

Kontakta oss

Oavsett om det handlar om personliga minnen eller värdefulla investeringar, kommer klimatkontrollerade förråd att ge dig det skydd du behöver.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar om förvaring, så hjälper vi dig!

Du kan kontakta din närmaste anläggning redan idag eller ringa oss på: 0200 22 50 70.