Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Organisering kan vara en utmaning, särskilt när utrymmet är begränsat. I detta blogginlägg utforskar vi fördelarna med att hyra förvaring och olika alternativ som finns att välja mellan, så läs vidare!

Kort sagt kan vi nog alla hålla med om att anledningen till att man kan behöva hyra extra förvaring är att man inte har tillräckligt med plats. Många människor och företag befinner sig exempelvis i situationer där de behöver extra utrymme för att lagra överflödiga möbler, säsongsbetonade kläder eller varor.

Att hyra förvaring ger möjlighet att inte bara anpassa ett utrymme efter behov, utan ta kontroll över det för att förenkla livet och skapa mer ordning och reda i vardagen.

Gör plats för annat

Utövar du en hobby som kräver en massa utrustning som gör livet svårare hemma? Eller har du en stor familj men för litet utrymme?

Familjen vill du nog inte förvara någon annanstans, men alla säsongsbetonade saker som vinterkläder och skidor kan vara en anledning till att hyra minilager och få utrymme för annat samtidigt som hemmet förblir städat.

Hyr lager tillfälligt

Under livets olika faser, som flyttar eller händelser som innebär akuta lösningar, kan extern förvaring vara en tillfällig lösning.

Kanske har en närstående gått bort och plötsligt ska något göras åt alla saker. Det kan bli en jobbig situation som man inte vill eller har orken att handskas med just nu, och det är fullt förståeligt.

Det kan också vara för många saker som man vill gå igenom innan man eventuellt säljer eller ger bort sakerna man ärvt. Under tiden kan det vara skönt att ha alla saker utanför hemmet i ett tillfälligt förråd.

Att hyra lager kan även vara en lösning för den som vill slippa stressen över att flytta alla sina saker i ett svep och göra det i ett lugnare tempo. Det är nämligen inte alltid man kan förhandla flyttdagen med köparen/säljaren.

För företag kan tillfällig lagring vara användbar under övergångsperioder. Vid verksamhetsflytt, omstrukturering eller lokalförändringar kan ett tillfälligt lagerutrymme vara användbart för att upprätthålla kontinuitet och säkerställa säker förvaring av utrustning och varor.

Säkerhet och Trygghet

De flesta hem kommer med någon typ av extern förvaring, såsom källare, garage eller bod. Men i många fall vill man kanske inte förvara värdefulla eller känsliga ägodelar där.

Då förvaring av känsliga ägodelar i utrymmen som inte är uppvärmda kan skada dem, är det viktigt att kolla upp om det som ska förvaras klarar sig i utrymmet, om de inte gör det då är det inte rätt plats för dem.

De flesta förrådsuthyrningsanläggningar erbjuder varmförråd men dessutom erbjuder dem hög säkerhet för att skydda dina tillhörigheter vid uthyrning.

Fördelar med att hyra förvaring hos oss

Här sammanfattar vi fördelarna med att hyra förråd av oss på Green Storage:

 1. Duktig och serviceinriktad personal som du enkelt kan kontakta på hemsidan och per telefon
 2. Lång erfarenhet och experter på att hyra förråd.
 3. Säkra med larmsystem, videoövervakning och access via vår app.
 4. Tempererad och uppvärmd förvaring
 5. Centralt beläget och god tillgänglighet
 6. Bra och konkurrenskraftiga priser
 7. Självbetjäning
 8. Långa öppettider
 9. Vi satsar på innovation
 10. Vi arbetar mot ambitiösa klimatmål för att göra det lättare att välja hållbar lagring
 11. Lätt att använda våra förvaringslösningar
 12. Flexibla hyresavtal
 13. Inga dolda kostnader
 14. Stort utbud av storlekar på förråd och det är lätt att byta när dina behov förändras
 15. Förvaring som passar din verksamhet, speciellt lämplig för hantverkare, konsulter inklusive säljkonsulter, städföretag, nätbutiker samt små till medelstora butiker och företag som har varor, produkter, dokument, marknadsföringsmaterial och ytterligare kontorsutrustning.

 

Här är några riktlinjer som hjälper dig att hitta den typ av förvaring som bäst passar dina behov:

Kvantitet och typ av lagring:

Utvärdera hur mycket utrymme du behöver och vilken typ av föremål du behöver förvara. Mindre förråd kan vara lämpliga för personliga ägodelar, medan större förvaringslösningar kan vara nödvändiga för verksamheter med större förvaringsbehov.

Förvaringstid:

Fundera på hur länge du tror att du behöver hyra. Vissa företag erbjuder rabatter för långtidskontrakt, medan korttidsuthyrning kan vara mer lämplig för tillfälliga behov.

Tillgänglighet:

Om du behöver frekvent tillgång till dina saker eller produkter och varor kan det vara bra att välja en förvaringslösning som ger enkel tillgänglighet, som t.ex. förråd i ett självbetjäningscenter med långa öppettider och som ligger centralt.

Säkerhet:

Tänk på säkerheten för lagringsanläggningen. Kolla efter videoövervakning, larmsystem och andra säkerhetsåtgärder för att skydda dina tillhörigheter.

Behöver du klimatkontroll och värme?

Om dina tillhörigheter eller produkter och varor är känsliga för temperatur- och luftfuktighetsförändringar kan det vara viktigt att välja ett klimatstyrt förråd för att bevara deras skick.

Försäkringsbehov:

Kontrollera om anläggningen erbjuder försäkring, om du bara behöver den försäkring du redan har, eller om du ska skaffa en separat försäkring för dina föremål, produkter eller varor.

Pris:

Jämför priserna på de olika förvaringsalternativen och fundera över hur de passar in i din budget och baserat på om de täcker alla dina behov. Kom ihåg att vissa inkluderar dolda kostnader, så det kan också vara en bra idé att utvärdera leverantörer som lägger allt på bordet.

Recensioner och rekommendationer:

Läs recensioner från andra kunder och sök rekommendationer för att få en uppfattning om kvaliteten på lagringsanläggningen och den service de erbjuder.

Plats:

Tänk på placeringen av förrådet i förhållande till ditt hem eller företag. En bekväm plats kan spara tid och transportkostnader.

Genom att överväga dessa faktorer kan du fatta ett mer välgrundat beslut om vilken typ av lagring och vilken leverantör som bäst uppfyller dina specifika behov.

 

Kontakta oss

Vi hoppas att vi har sammanfattat de anledningar och fördelar som finns med förrådsuthyrning väl. Har du specifika frågor som du känner att blogginlägget inte besvarar, kan du alltid kontakta vår kundservice. Vi hjälper dig gärna!