Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Behovet av plocklager, lagerhotell eller magasinering kan komma när du minst anar det. Du kanske har fått in en stororder på firman och behöver snabbt lösa logistiken. Hos Green Storage får du en flexibel förrådslösning som ditt företag kan växa med – och aldrig betala för mer yta än ni behöver. Det är också möjligt att hyra mer yta tillfälligt vid större leveranser eller under högsäsong om det skulle behövas. Tillsammans ser vi till att du kan hantera dina ordertoppar utan att tappa fokus på dina kunder.

Spara tid och pengar med flexibla plocklager

Det är alltid svårt att förutse vad framtiden har att bjuda på. Då är det smart att ha en snabb och flexibel förrådspartner som kan hjälpa till. Hos Green Storage kan du bli kund, öka eller minska ytan du hyr direkt i mobilen. Tack var  att alla våra anläggningar är helt digitala finns vi alltid där för dig. Dygnet runt. Alla dagar i veckan.

Digitala och prisvärda plocklager i Stockholm

Till skillnad från andra lagerhotell, selfstorage-anläggningar och varulager är Green Storage helt digitalt. Det betyder att vi kan erbjuda lägre pris och fortfarande ha full koll på alla våra anläggningar hela tiden.

Trygga och fräscha plocklager

Alla våra anläggningar är helt nybyggda och har bevakning dygnet runt. Så letar du efter ett fräscht, tryggt och lättillgängligt plocklager för företaget då har du kommit helt rätt. Oavsett om det handlar om att förvara glödlampor, en order sommardäck eller den där storordern som ingen hade räknat med. Vi har den plats du saknar. Boka förråd kan du göra på dygnets alla timmar, 365 dagar om året.

Boka busenkelt med BankID

Allt du behöver göra för att bli kund är att boka och betala ditt förråd på webben med hjälp av BankID. Sedan laddar du enkelt ner vår mobilapp som ger dig tillgång till anläggningen och ditt förråd. Så istället för att köpa ett separat lås där du alltid löper risken att tappa bort nyckeln öppnar du enkelt förrådet med vår mobilapp. Och skulle du glömma bort förrådsnumret så finns det också i appen.

Tillsammans skapar vi plats för nya spännande möjligheter med flexibla och smarta plocklager. Våra anläggningar hittar du i Västberga, Liljeholmen och Upplands Väsby. Under året kommer ytterligare ca 5 anläggningar att slå upp portarna i Stockholm med omnejd.