Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Billiga mc-förråd i Stockholm, Malmö & Göteborg.

Gillar du motorcyklar och funderar på att skaffa en, eller har du redan en hel mc-park där hemma med cross-, enduro-, offroad-, trial-, custom- och touringmotorcyklar? Eller har du rent av en hederlig gammal chopper eller en klassisk scooter eller vespa? Oavsett motorcykel så har vi den plats du saknar – och det är mycket enklare att hyra förråd hos oss än att jaga plats hos släkt, vänner och vänners, vänners, kusiners, släktingar.

 

Våra förråd är perfekta om du ska långtidsförvara din MC då den måste tömmas på bensin och andra vätskor. Du kan alltså inte nyttja förrådet som ett garage och åka in och ut.

 

Boka och betala ditt mc förråd direkt med Bank-ID.

Är du en handlingens man eller kvinna? Då har du kommit helt rätt. Alla våra anläggningar är helt digitala vilket gör att du enkelt bokar ditt förråd på webben här och nu. Betalar gör du med Bank-ID och sedan laddar du enkelt ner vår app. Då har du allt du behöver för att flytta in din ögonsten. Appen är nämligen din digitala nyckel till både anläggningen och ditt förråd. I appen hittar du även ditt avtal och ditt förrådsnummer. Behöver du släppa in någon annan i förrådet, då delar du enkelt appen så länge det behövs.

 

Perfekt att dela ditt mc förråd med flera.

Tack vare vår digitala plattform är det enkelt att vara flera och dela på ett större förråd. Så är ni ett gäng kompisar som kör enduro eller motocross på helgerna, då kan det vara bra för husfriden att förvara era leriga ögonstenar på neutral mark. Se kan alla komma och gå som de vill med hjälp av sin egen digitala nyckel i appen. Är du mer av en cruiser går det så klart också bra. Alla motorcyklar är välkomna. Är det så att du samlar på mopeder, då har vi den perfekta förvaringen för dig.