Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera
usp
Hitta din närmaste anläggning
  Jag valde Green Storage då det var ett mycket prisvärt alternativ och ett passande läge. Appen har varit en extremt smidig lösning som också ger en extra säkerhet.

  // Nicklas W

  Jag hittade Green Storage och upplevde det som ett modernt och mycket prisvärt alternativ. Appen och tjänsten motsvarade alla våra förväntningar. Vi har även rekommenderat tjänsten till bekanta.

  // Kent L

  Jag blev rekommenderad att hyra hos Green Storage av en vän och jag tyckte att priset samt läget var mycket bra. Tjänsten var smidig med Appen och lokalen var modern och fräsch.

  // Alexander

  Valde Green Storage pga. bästa pris samt bästa läge. Fungerar otroligt smidigt; Från bokning till inflyttning gick på bara några minuter. Så enkelt att allt sköts i mobilen; boka, betala, öppna förråd. Skönt att slippa lås och nycklar!

  // Lova B

  Jag valde Green Storage då jag tidigare hyrt förråd hos konkurrent och jag uppskattade enkelheten i att kunna hyra direkt online där man inte behöver åka någonstans för att skriva kontrakt. Jag upplever det även smart att man slipper nycklar och koder och kan använda Appen.

  // Claes N

  Jag valde att hyra hos Green Storage för att slippa dela nycklar och koder med mina kollegor då vi istället kan dela ut Appen smidigt. Det är ljust, rent och fräscht och väldigt smidigt med parkering och vagnar

  // Helena S

  Jag valde att byta till Green Storage då den tekniska lösningen kändes väldigt smidig och läget tilltalade mig. Lösningen med Appen har fungerat väldigt bra och ger mig möjligheten att kunna dela accessen till mina kollegor.

  // Alexis, QuickRent

  Anledningarna till att du behöver extra utrymme

  Oavsett om du ska renovera, flytta eller resa jorden runt så kan du snabbt och enkelt hyra förråd hos Green Storage, till ett bra pris. Du bokar förråd direkt på hemsidan och signerar avtalet med BankId. Sedan får du access till anläggningen och ditt förråd i appen - Hur enkelt som helst!

  Vi vill att det ska kännas enkelt och prisvärt att hyra förråd när behovet uppstår. Du kan alltid byta förråd under hyresperioden då vi vet att behovet kan förändras lika snabbt som livet. Oavsett vilka situationer som uppstår finns vi alltid redo att hjälpa dig - Du får alltid plats hos oss på Green Storage!

  Hyr förråd för alla situationer i livet

  Att hyra förråd hos Green Storage är det nya smarta sättet att hyra förråd och magasinering i Stockholm. På greenstorage.se kan du enkelt välja storlek och anläggning. Du väljer mellan förrådsstorlekarna Small, Medium, Large och Extra Large, allt för att du inte ska behöva hyra ett större förråd än vad du har behov av.

  LÄS MER

  HYRA FÖRRÅD HOS GREEN STORAGE

  Är en förändring i livet på gång? Ska du renovera, göra en rolig flytt, kanske testa att flytta ihop med någon? På Green Storage kan du snabbt och enkelt hyra ett förråd till ett överkomligt pris. Du bokar ett förråd här på sidan med hjälp av ditt bank-id.

  LÄS MER

  SMART MAGASINERING OCH FÖRVARING AV DINA SAKER

  På Green Storage har vi skalat av så mycket vi någonsin kan för att göra din magasinering så smart och enkel som möjligt. Det skall kännas prisvärt att skaffa en extra förvaring. Vi vet att situationer uppstår i livet som ibland är roliga och ibland mindre roliga.

  LÄS MER

  FÖRVARA BOKFÖRINGEN, VERKTYGEN ELLER SKAPA ETT PLOCKLAGER

  På Green Storage är det enkelt att vara företagskund. Du väljer själv storlek på förrådet och vill du byta till ett mindre eller större så gör vi det direkt. Vår APP som förvandlar din mobil till en nyckel gör det möjligt att på direkten få tillgång till det nya förrådet.

  LÄS MER