Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Hur du inreder ditt hem är väldigt personligt. Det kan vara en väldigt kreativ och personlig process och du målet är att inreda ditt hem efter din personlighet och din personliga stil. Vi har samlat några tips på hur du kan gå till väga för att inreda ditt hem så du känner dig bekväm och trygg i ditt fina hem.

Hitta din stil
Om du inte redan har en tydlig bild av vilken stil du har så är det ett bra ställe att börja. Är det modernt, minimalistiskt eller traditionellt? Om man blandar olika stilar är det svårare att skapa harmoni i hemmet men det går om man är modig. Prova göra en moodboard och kolla efter inspiration på sociala medier.


Välj färg med omsorg
Tänk på att färger påverkar ens humör – därför är det viktigt att du väljer färger som är lugnande eller skapar energi och kreativitet för rätt rum.

Växter
Växter och blommor bidrar till ett levande hem. Om du lyckas hålla växterna vid liv det vill säga… Gillar du färg så kan du hitta vackra blommor i olika färger och former – Eller om du är mer minimalistisk så kanske endast gröna växter? Tänk på hur mycket ljus du har i ditt hem och vilka förutsättningar som finns för att växterna ska må bra. Har du inte gröna fingrar så är kaktusväxter eller en garderobsväxt ett bra alternativ som kräver minst skötsel.

 

Belysning 
Belysningen i ditt hem bidrar mycket till stämningen. Ett varmare ljus ger en mysigare känsla medan svalare ljus mer efterliknar dagsljus och är bättre för fokus och ger energi. 

Lek med olika material
Med olika typer av material och textur på dina möbler kan få ditt hem att ser mycket spännande och inbjudande ut – här får du prova dig fram för att hitta vad du gillar! Kolla runt i olika butiker och håll upp olika material mot varandra. 

 

Välj dina fokuspunkter
Vart vill du ha mest fokus? Vill du ha mest fokus på soffgruppen i vardagsrummet, på en fin tavla eller bokhyllan. Välj vart du vill att ögonen ska dras när du kommer in i rummet och utgå efter det.


Personlig touch
Sist men inte minst – se till att lägga till en personlig touch. Kanske är det bilder på familjen på väggen- Eller något annat personligt som betyder någonting för dig.

Ha kul under processen! Behöver du extra plats för att kunna inreda ditt hem som du vill så kan du alltid hyra förråd hos Green Storage – utan bindningstid. Lycka till!