Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Ska du sälja boendet och behöver få bort lite möbler inför visningen eller du kanske är på väg att äntligen renovera vardagsrummet? Då är det smart att förvara dina möbler hos oss istället för att försöka tränga in dem på vinden eller i källaren där de löper risk att bli smutsiga eller skadade.

Rena och fräscha förråd för möbler

Något som är bra att tänka på när du letar förvaring för dina möbler är att förrådet är rent, fräscht, torrt och tempererat. Annars finns det risk att stoppningen i dina möbler inte mår så bra. När du hyr ett förråd hos oss får du ett rent och fräscht förråd som är perfekt för möbelförvaring.

Enkel bokning med BankID

Alla våra selfstorage-anläggningar är helt digitala vilket gör att du inte behöver besöka anläggningen för att bli kund. Istället går du in på vår hemsida, väljer storlek på förråd och anläggning och bekräftar därefter med BankID. Därefter laddar du ner vår mobilapp, packar bilen med dina möbler och kör till anläggningen. Väl där öppnar du både anläggningen och ditt förråd med appen. Mycket enklare än så kan det inte bli. Och skulle du glömma bort vilket förrådsnummer du har så står det i appen.

Stor eller liten möbelförvaring?

Oavsett om du ska förvara ett helt möblemang med soffor, hyllor, köksbord och sängar eller bara några pinnstolar så har vi ett förråd som passar dig. Våra förråd finns i storlekarna från 1,5 kvm ända upp till 12 kvm. Där 1,5 kvm rymmer ca 20 kvm boyta och 12 kvm rymmer ett helt bohag från ca 100 kvm boyta. Så om du har möbler som står där hemma och trängs, då har vi garanterat ett förråd som passar.

 

Du hittar våra anläggningar i Stockholm, Malmö, Göteborg och fler orter. Hitta din närmaste anläggning och boka din möbelförvaring idag!