Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Det finns många olika former av förvaring, men det finns bara en som är helt digital och det är Green Storage. Fördelen med det är att du har allt du behöver i din mobil. Från avtal och förrådsnummer till en digital nyckel som du kan dela med vem du vill. Det tycker vi är bra. En annan fördel är att vi kan hålla mycket bra priser jämfört med våra konkurrenter. Så om du letar ett prisvärt förråd då har du kommit helt rätt.

Toppmodern förvaring i hela Stor-Stockholm.

Uppskattar du fräscha förråd med bra ljus och trygg känsla? Alla våra förvaringsanläggningar är helt nybyggda och väldigt ljusa och fräscha till skillnad från många gamla och slitna lagerhotell, plocklager och varulager.

Förvaringsbehov kan komma plötsligt.

Ibland händer det saker som man inte planerat. Bilen går sönder med flyttlasset på släpet, din respektive får nog och ber dig att ”ta ditt pick och pack och flytta omedelbart” eller du kanske kommer över ett riktigt kap på Blocket. Då är det bra att veta att alla våra anläggningar går att boka dygnet runt. Allt du behöver är uppkoppling och BankID.

Viktiga saker att tänka på när du letar förvaring.

Här kommer några enkla tips att tänka på när ska ge dig ut på förvaringsjakt: Kolla att det förvaringsföretag du planerar att hyra av har digitala lås så att du slipper krångel med lås och nycklar, kolla att det finns vagnar att låna på plats, kolla att uppsägningstiden är kort (helst ingen), kolla att anläggningen är ren och fräsch och kolla att den är lätt att ta sig till.

Grattis! Nu har du koll på det här med att hyra förvaring. Vill du veta mer om våra nya, fräscha och helt digitala anläggningar med förvaring i Västberga, Liljeholmen, Upplands Väsby eller Bromma? Klicka här.