Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Förändring kan komma plötsligt. Ett nytt jobb i en ny stad eller du kanske träffar någon och vill flytta ihop på prov. Då är det bra att veta var du hittar det billigaste förrådet eller lagret i Stockholm där du kan magasinera dina möbler, din mc eller varför inte dina däck? Tack vare att Green Storage är den enda helt digitala förrådsoperatören hittar du alltid billiga förråd hos oss.

Boka billiga förråd med Bank-ID

Allt du behöver göra för att bli kund är att välja plats, förrådsstorlek och betala med Bank-ID. Därefter laddar du enkelt ner vår mobilapp som fungerar som din nyckel till både anläggningen och ditt förråd. Vill du dela appen med någon annan som behöver magasinera något i ditt förråd eller bara ska låna något går det också bra. Inga nycklar. Inget krångel.

Billigare och tryggare förråd

Till skillnad från andra lagerhotell, selfstorage-anläggningar och varulager är Green Storage helt digitalt. Det betyder att vi kan erbjuda lägre pris och fortfarande ha full koll på alla våra anläggningar hela tiden. 24 timmar om dygnet. Alla dagar i veckan – och det är något våra kunder verkligen uppskattar. Att vi har koll på deras saker.

Billigt är lika med smart och digitalt

Vårt fokus från start har varit att skapa den enklaste, smartaste och tryggaste förrådslösningen som finns till ett så billigt pris som möjligt – och fortfarande ge den bästa servicen. Lösningen blev att minska antalet förrådsstorlekar för att göra det enklare att välja förråd och flytta hela kundresan till webben där du (och vi) får full kontroll på ditt förråd. Billigare för dig, bättre för oss och tryggare för alla. Så om du söker ett fräscht och billigt förråd utan nycklar och annat krångel. Då har du kommit helt rätt. Vi har den plats du saknar till ett pris du verkligen kan leva med.