Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Boka och betala däckförvaring direkt med Bank-ID.

Tack vare att alla våra anläggningar är helt digitala kan du snabbt och enkelt boka ditt förråd på webben, betala med Bank-ID, ladda ner vår app och köra över däcken samma dag om du vill. Appen är nämligen din digitala nyckel till både anläggningen och ditt förråd. I appen hittar du även ditt avtal och ditt förrådsnummer. Behöver du släppa in någon annan i förrådet, då delar du enkelt appen så länge det behövs.

Trygga och fräscha däcklager

Alla våra anläggningar är helt nybyggda och har bevakning dygnet runt. Så letar du efter ett fräscht, tryggt och lättillgängligt däckhotell, lager eller förråd, då har du kommit helt rätt. Oavsett om det handlar om att förvara vinterdäck, sommardäck, dubbdäck eller racingdäck så har vi den plats du saknar. Boka däckförvaring kan du göra dygnets alla timmar, 365 dagar om året på webben. Är det så att du söker efter selfstorage för något helt annat, då kan vi garantera att vi har plats för det också. Du kanske behöver förvara en motorcykel eller något annat skrymmande som en soffa eller bokhylla? Oavsett vad så har vi den plats du saknar.

Vi har däckförvaring i hela Stor-Stockholm

Våra anläggningar hittar du i Västberga, Liljeholmen och Upplands Väsby. Under året kommer ytterligare ca 5 nya och fräscha anläggningar slå upp portarna.