Du använder en webbläsare som inte längre stöds av dess tillverkare. Vår website är inte anpassad för äldre webbläsare, vänligen uppdatera din webbläsare för din egen säkerhet.

Uppdatera

Det är enklare än du tror att få ditt hem mer organiserat. Tänka bara: förvaring, förvaring, förvaring! Här är våra tips!

Dekorativa korgar
Ett enkelt knep som skapar mer organisation samtidigt som det ger ditt hem ett riktigt lyft. Välj korgar som passar din inredningsstil och lägg sedan allt som vanligtvis ligger löst i korgarna – Out of sight, out of mind!

Lådinsatser
Inget nytt eller hur? Allt ska ha sin plats och det gäller även de minsta sakerna. De där sakerna som hamnar längst ner i lådan, som du behöver gräva efter för att hitta. Med lådinsatser blir det enklare att hålla ordning i kökslådan, badrumsskåpet och i garderoben.

Hylla där du inte tror du kan hylla
Har du ett tomt utrymme mellan väggen och tvättmaskinen? Det var ju onödigt! En hylla på hjul hjälper dig att utnyttja denna yta till något som du faktiskt behöver. Förvara tvättmedel och städartiklar här. Du kan också utnyttja det tomma utrymmet över din toalett med en hylla som går över toaletten. Där kan du förvara toapapper, eller hygienartiklar och saker som inte får plats i skåpet över handfatet.

Under sängen
Du vet säkert att man kan använda sig av utrymmet under sängen för förvaring. Men vad väntar du på? Det är perfekt för att förvara lakan, extra kuddar och handdukar. Så får du mer plats för dina kläder i garderoben.

Rensa
Sist men inte minst… Se till att regelbundet rensa hemma och gör dig av med saker du inte behöver. Genom att ha ett rent och organiserat hem reducerar du också risken för stress vilket hjälper dig vara med kreativ och produktiv i din vardag. Fördelarna med ett organiserat hem är alltså inte bara det visuella utan hjälper att skapa en bra och positiv hemmiljö.


Bonustips!
Hyr förråd hos Green Storage för allt du inte får plats med hemma. Allt det som du behöver – men kanske inte använder så ofta. Du kommer åt dina saker varje dag och du kan enkelt säga upp förrådet när du inte behöver det längre, eller byta storlek när behovet ändras.